Preem Mastervard fyller 1 år!

Nu fyller Preem Mastercard tre år – det vill vi fira tillsammans med dig! Under våra tre första år har Preem Mastercard blivit en succé. 105 000 kunder har valt att skaffa kortet.

15 vinner 1 000 kr!

För att fira att Preem Mastercard fyller tre år utlyser vi nu en tävling. Passa på! Ta chansen att vinna en full tank till värdet av 1 000 kr.

Logga in och tävla på Mina sidor

15 vinnare utses! 15 vinnare utses!

Glöm inte din drivmedelsrabatt!

Du får alltid 25 öre rabatt/liter på Preems bemannade stationer och 10 öre rabatt/liter på Preems automatstationer.

Hitta en station nära dig

5 vinnare utses!

Ta del av fina erbjudanden
från våra partners!

Ta del av fina erbjudanden

Nu är hösten här och vad passar bättre än en ny bok. Lyssna på din favoritbok i bilen, på promenaden, jobbet eller på resan. Preem Mastercard bjuder dig på 30 dagars gratis abonnemang på Nextory som ger dig möjlighet att läsa och lyssna på obegränsat med e-böcker och ljudböcker, inklusive de senaste topplistetitlarna, direkt i din surfplatta eller mobil.

Erbjudandet gäller endast för nya Nextorykunder t.o.m. 31 december 2018. Ange kampanjkod: PREEM

Visa erbjudande

För att du ska känna dig trygg i vinter vill vi att du ska synas och lysa upp i mörkret. Därför är vi som huvudsponsor till Vasaloppet glada att kunna erbjuda dig med Preem Mastercard pannlampan Explore 3 från Silva. Det är en smidig, kraftfull och helt vattentät pannlampa med generös brinntid och tre olika sorters ljus. Det är den perfekta följeslagaren på promenaden, löprundan eller första skidturen. Och den passar för aktiviteter både på land och vatten. Unna dig själv en eller varför inte ge bort som julklapp till släkt och vänner? Just nu får du 200 kronor i rabatt och fri frakt. Ange kampanjkod: PREEM

Erbjudandet gäller t.o.m. 31 december 2018.

Visa erbjudande

Preem Mastercard erbjuder en riktigt magisk julbordskryssning. Få en alldeles speciell julupplevelse med klassiska smaker, gnistrande granar, tusentals snöflingor och en och annan överraskning. Julbordet är huvudnumret och vi bjuder på juldoftande klassiker som olika sorters sill och lax, Janssons, griljerad svensk skinka, revbensspjäll och lutfisk. Efterrättsbordet lockar med ris á la malta och mandelmusslor. Som stjärnan på toppen av granen – ett helt godisrum. Med Preem Mastercard får du bonus både på köpet av kryssningen och på alla köp ombord. Som du vet får du alltid bonus på dina köp med Preem Mastercard.*

Erbjudandet gäller endast ordinarie 21-timmars kryssningar sönd-tors. Tillägg för andra hytter och dagar. Åldersgräns är 23 utan målsman. Vårt julbord serveras 20 november - 21 december.

Visa erbjudande

Just nu erbjuds du med Preem Mastercard fotoprodukter i toppkvalité från Photomic. Du får bland annat 20 % rabatt på både canvastavlor i storlek 20X30 och bordstavlor i antingen 13X18 eller 20X25. Dessutom är succén modell för en dag tillbaka! Unna dig själv eller någon du tycker om en alldeles unik upplevelse. I Modell för en dag Deluxe ingår både en egen makeupartist och fotograf.

Visa erbjudande

Unna dig lite lyx i vardagen. Nu kan du med Preem Mastercard köpa två stora klockset både för dam och herr för endast 4 496 kr (ord.pris 6 095 kr), i varje ask kan du skapa 72 olika modeller. Utmärkt för dig som vill kunna välja mellan olika klockor för olika tillfällen. Du kan alltid delbetala köp som överstiger 2 000 kr. Se räkneexempel i kalkylatorn nedan.

Erbjudandet gäller t.o.m. 31 december 2018 och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. **Vid köp över 2000 kr kan du dela upp ditt köp på 4 eller 10 månader utan ränta. Vid räntefri delbetalning tillkommer en uppläggningsavgift på 195 kr samt aviseringsavgift 25 kr/månad. Vid 4 månaders räntefri del- betalning ger detta en effektiv ränta på 15,02%. Preem Mastercard är en löpande kontokredit. Vid betalning av den totala skulden varje månad med e-faktura utgår ingen ränta eller avgifter (aviseringsavgift utgår med 25 kr för pappersfaktura)

Visa erbjudande

Räkneexempel delbetalning klocka

Handlar du för minst 2 000 kr kan du dela upp köpet på fyra eller tio delar utan ränta. Valet gör du på preem.se/minasidor-mastercard innan fakturan med köpet förfaller.
DITT TOTALA KÖP (kr)
JAG VILL DELA UPP BETALNING PÅ
Att betala (mån 1) 0 KR
Totalt i månaden (månad 2-10) 0 KR
Under perioden betalar du totalt extra 0 KR
Så här har vi räknat

Har du en skuld på 10 000 kr och väljer att dela upp betalningen på 10 månader: 

Då blir kostnaden månad 1:1 220 kr (1 000+195+25),
Och kostnaden månad 2-10:1 025 kr (1 000+25).

Det som tillkommer är :
- uppläggningsavgift på 195 kronor
- aviseringsavgift på 25 kronor/månad.

Ett kort laddat
med många fördelar.

Med ditt Preem Mastercard har du alltid en hög drivmedelsrabatt på våra Preemstationer, 25 öre/liter på bemannade stationer och 10 öre/liter på automatstationer.

Som du vet, har du bonus på allt i andra butiker.* Oavsett om det handlar om att köpa en ny reservdel till bilen eller en semesterresa. Dessutom får du en mängd andra fördelar som till exempel hög sparränta, olika delbetalningsalternativ och nyttiga försäkringar.

Ansök nu!

  • Betal- & Kreditkort
  • Vägarnas största drivmedelsrabatt
  • Räntefri delbetalning
  • Sparränta 1,60 %
  • 0,5 % bonus på alla köp**
  • Nyttiga försäkringar
  • Erbjudanden från Preem

Med Preem MasterCard får du vägarnas största rabatt jämfört med övriga kreditkort i vår bransch (mars 2018).

**På Preems stationer får du drivmedelsrabatt och specialerbjudanden istället för bonus. Dina eventuella köp hos konkurrerande drivmedelsbolag ger ingen bonus.

Preem MasterCard är en löpande kontokredit. Vid betalning av den totala skulden varje månad med e-faktura utgår ingen ränta eller avgifter (aviseringsavgift utgår med 25 kr för pappersfaktura). Du kan välja att skjuta fram betalningen/delbetala dina köp. Då tillkommer en månadsränta på 1,40% (rörlig årsränta på f n 16,85 %, 2018-04-01) och 25 kronor i aviseringsavgift per månad, vilket ger en effektiv årsränta på 21,28 %. Vid en skuld på 10 000 kronor, delbetalad under 12 månader, ger en månadskostnad på 924 kronor (inklusive amortering, ränta och aviseringsavgift) och ett totalt återbetalningsbelopp på 11 084 kronor. Preem AB förmedlar krediten i samarbete med Ikano Bank AB (publ) (kreditgivare) org.nr 516406-0922.

Med Preem MasterCard får du 1,60 % i sparränta på belopp upp till 15 000 kr. Kontot omfattas av den statliga insättningsgarantin enligt beslut av Riksgälden. Varje kund har rätt till ersättning för sin sammanlagda kontobehållning i banken med ett belopp som motsvarar högst 950 000 kronor. Utöver detta belopp kan kunden få ersättning för vissa särskilt angivna händelser med högst fem miljoner kronor. Riksgälden ska göra ersättningen tillgänglig för kunden inom sju arbetsdagar från den dag banken försattes i konkurs eller Finansinspektionen beslutade att garantin ska träda in. Ytterligare information finns på Riksgäldens webbplats. För kontantuttag i automat belastas kontot med en avgift på 2 % av beloppet, dock lägst med 35 kr per uttag.