Preem MasterCard - Bonus och sparränta

När du handlar något med ditt Preem MasterCard får du bonus på det handlade beloppet. Detta gäller även för köp utomlands. Dessutom får du 1,60 procent årlig sparränta.

Så fungerar din bonus

När du handlar något med ditt Preem MasterCard får du bonus på det handlade beloppet, det gäller även på köp utomlands. Bonus beräknas utifrån din valda kreditgräns per månad. Du får 0,5% i bonus. Det betyder att om du har valt en kreditgräns på 25 000 kronor, så kan du maximalt få 125 kronor i bonus per månad

Om din intjänade bonus kommit upp i minst 50 kronor betalas den ut fyra gånger om året, i februari, maj, augusti och november.

Utbetalningen sker i form av en bonuscheck som skickas hem till dig tillsammans med fakturan. Har du e-faktura så kommer bonuschecken separat. Du kan lösa in din bonuscheck på valfri Preemstation.

På Preems stationer får du drivmedelsrabatt och specialerbjudanden istället för bonus. Dina eventuella köp hos konkurrerande drivmedels- bolag ger ingen bonus. Din bonuscheck gäller alltid i minst två månader.

Sparränta

Med Preem MasterCard får du för närvarande 1,60 procent årlig sparränta på de pengar du har innestående på kontot. Detta gäller på ett tillgodobelopp upp till 15 000 kronor. Räntan beräknas dagligen och utbetalas i januari månad. Kontot omfattas av den statliga insättningsgarantin.

Villkor sparränta Villkor sparränta

Med Preem MasterCard får du 1,60 % i sparränta på belopp upp till 15 000 kr. Kontot omfattas av den statliga insättningsgarantin enligt beslut av Riksgälden. Varje kund har rätt till ersättning för sin sammanlagda kontobehållning i banken med ett belopp som motsvarar högst 950 000 kronor. Utöver detta belopp kan kunden få ersättning för vissa särskilt angivna händelser med högst fem miljoner kronor. Riksgälden ska göra ersättningen tillgänglig för kunden inom sju arbetsdagar från den dag banken försattes i konkurs eller Finansinspektionen beslutade att garantin ska träda in. Ytterligare information finns på Riksgäldens webbplats. För kontantuttag i automat belastas kontot med en avgift på 2 % av beloppet, dock lägst med 35 kr per uttag.

Just nu! Ansök om Preem Mastercard.

Med Preem Mastercard får du som ny kund 50 öre/liter i rabatt på drivmedel vid ett tillfälle (upp till 70 liter) på Preems bemannade stationer.

*Rabatten gäller om du ansöker innan 15 april 2019. Drivmedelskupongen skickas till dig på SMS två veckor efter att din ansökan har godkänts och är giltig t.o.m 31 maj 2019.

Ansök här

Kundservice Kundservice

Har du frågor?
Vi hjälper dig!
Ring oss på: 
0476 – 58 71 40