Våra Certifierade Återförsäljare

Våra certifierade återförsäljare är specialister på leveranser till lantbruk, skogsbruk, entreprenad, villa, mindre åkerier, båtar och lokala industrier.

De erbjuder direktleveranser av diesel, eldningsolja och smörjmedel och de flesta återförsäljare har ett välfyllt hämtlager med Texaco smörjmedel.

Presentation Återförsäljare

Scrolla på loggorna för att läsa lite mera om vardera återförsäljare.

PS Olje AB

Som den lokala olje- och drivmedelsleverantören kombinerar PS Olje det lilla bolagets flexibilitet, höga servicegrad och personlighet, med det stora bolagets muskler och produktkvalitet. Med en lokal kännedom inom bulkleveranser, tankstationer, smörjmedel & kem, kan vi erbjuda kunderna en proffessionell helhetslösning.

Alltank AB

Alltank är en del av Sundfrakt och vår verksamhet innefattar försäljning av diesel, bensin, eldningsolja, smörjmedel och andra kemtekniska produkter. Totalt driver vi ett 40-tal anläggningar, som är placerade i Västernorrland och Jämtland. Vi har en strävan att alltid bredda vårt utbud och vi erbjuder AdBlue och olika förnybara bränslen. Vi har även ett eget kontokortssystem.

Blikstorps Oljeprodukter AB

Blikstorps Oljeprodukter i Hjo är ett etablerat oljebolag som säljer och transporterar eldningsolja, dieselolja, bensin, smörjolja och kemtekniska produkter. Vi har sex diesel anläggningar och transporterar bränsle med våra egna bilar.

Consentus Oil AB

Vi utgår från Stockholm och erbjuder alltis produkter av högsta kvalitet till bra priser. Vi levererar diesel till din arbetsplats, eldningsolja till din fastighet, gas oil till fartyg och smörjmedel av världsklass.

Fundins Olja AB

Fundins Olja levererar till hela Östergötland och delar av Småland. I vårt välsorterade sortiment av smörjmedel, kem, bilvård och transportabla tankar, hittar du högkvalitativa produkter från Texaco, Lahega, Germ m.fl. Vi är ett familjeägt företag och vårt fokus är att ge våra kunder en trygg, personlig och professionell service.

JOKAB, John Karlsson Åkeri AB

Med över 70 års erfarenhet utför vi arbeten över hela Uppsala län. Jokab är stationerade i Östhammar med verkstad och maskiner, men vi har även ett hämtlager medsmörjmedel i Gävle. Hos oss kan du tanka diesel som både företag och privatperson, ta del av ett stort utbud av smörjmedel, samt få hjälp med markarbeten, enskilda avlopp, transporter, grus, jord & sand, containrar, verkstadsarbeten m.m.

NB Oljor AB

Vi är ett lokalt oljebolag med ett brett produktutbud av diesel, eldningsoljor, smörjmedel, kem, gas och gasol. Våra kunder kan välja mellan att själva hämta produkter på vårt hämtlager i Västerås och Sala, eller få dem direktlevererade. Hög kvalitet, trygg service och ett personligt bemötande är ledorden för vår verksamhet

Ostkusten Energi AB

Vi säljer diesel, bensin, eldningsolja, smörjmedel och erbjuder dessutom hämtning av spillolja och tankrengöring. Vi erbjuder direktleverans med våra egna bilar och vår ambition är att ha marknadens bästa service.

Skaraborgs Oljedepå AB

Skaraborgs Oljedepå är ett familjeföretag som bedriver försäljning och distribution av diesel, eldningsolja och smörjolja. I Stora Levene finns även en tankstation strax intill väg 187 på infarten till Levene samhälle.

SDO Energi

Är ett oljebolag som erbjuder dig ett komplett utbud av diesel, eldningsolja, bensin, smörjmedel och kemprodukter med en miljöanpassad standard. Vi finns och verkar lokalt i Stockholm med omnejd. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder produkter av högsta kvalitet, med trygga och säkra leveranser.

Sydpetroleum AB

Från våra kontor i Ystad och Helsingborgs området erbjuder vi våra kunder; diesel, eldningsolja, bensin och smörjmedel. Våra kunder är åkerier, lantbruk, entreprenadfirmor, industrier, verkstäder samt villaägare. Våra bulktransporter sköts av Eliassons Åkeri från Kristianstad och Arvidssons Oljetransporter från Åstorp. Med vårt kort kan du enkelt tanka Diesel MK1 utan raps dygnet runt. Vår station finns på Tegelbruksvägen 4 i Tomelilla.

Trollhättans Oljor AB

Vi är ett mindre familjeägt företag som finns i Trollhättan med omnejd. Dagligen servar vi våra kunder med produkter som; diesel, eldningsolja, bensin, smörjmedel, AdBlue samt kemprodukter.

Västkustens Drivmedel & Energi AB

Västkustens Drivmedel & Energi är ett företag med lång erfarenhet och hjälper dig med allt som har med uppvärmning, smörjmedel och diesel att göra.

Druvan´s Gruppen

Serviceföretaget som bildades 1976 och sysslar med service, försäljning av petroliumprodukter, smörjmedel, förvaltning av fastigheter, transporter och restaurangverksamhet.

Vi bedriver verksamhet i huvudsak nationellt men även internationella budtransporter.

 

Gotlands Åkericentral

Gotlands Åkericentral AB erbjuder transportuppdrag och maskintjänster för omkring 40 anslutna åkerier över hela Gotland. Våra lastbilar transporterar bland annat schaktmassor, grusmaterial och övrigt byggmaterial och vi sköter även snöröjning, grusning och kantskärning av vägar över majoriteten av ön.

 

GD Oljor

Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder produkter av bästa kvalitet. Med ett välsorterat hämtlager i Falun hittar du alltifrån smörjmedel, AdBlue, kemtekniska produkter och en hel del smörjutrustning. Vi kan även via samarbetspartnerrs utföra cisternkontroll och tankrengöring.

Lundblads Bränsle & Åkeri AB

Vi är ett familjeägt företag som alltid fokuserar på att göra sitt allra bästa vid varje leveranstillfälle. Vi specialiserar oss på motoroljor, hydraulslangar och kopplingar samt försäljning och leverans av diesel i olika varianter.

Holmlund

Massbalans – så funkar det Massbalans – så funkar det

Ett nytt sätt att köpa drivmedel. 

Mer info
Klicka här