En miljövänlig biltvätt

Vårda bilen och spar på miljön genom att tvätta din bil hos oss. Vi har fyra olika tvättprogram som med kraftigt tryck och mjuka borstar spolar bort smuts och damm utan att repa lacken. Dessutom gör vaxet bilen blank och fin samtidigt som den smutsavvisande effekten håller längre.   

Vattenåtervinning

Preem renar och återvinner upp till 80 procent av det vatten som används i våra biltvättar. Preem renar och återvinner upp till 80 procent av det vatten som används i våra biltvättar.

 

Vi tar hand om spillvattnet Vi tar hand om spillvattnet

Att tvätta bilen så att spillvattnet tas om hand på ett bra sätt är det mest hållbara alternativet för miljön. Därför är våra tvätthallar anslutna till oljeavskiljare och de flesta även reningsverk.

Maria Tengqvist, rådgivare Svanen

"Jag tror att fler skulle tvätta bilen i en automattvätt eller bilhall om de visste att vattnet rinner orenat ut i naturen när man tvättar bilen på gatan."    

Maria Tengqvist, Svanen

Vad gör du när du tvättar bilen?

När du väljer Preems biltvätt kan du vara säker på att bilen blir ren utan att lacken skadas. Samtidigt får du lite tid över till annat. Kanske parterapi? Kanske kvalitetstid med barnen?