Bra tvättprogram för din bil

tvatta-din-bil.jpg
Tvätta och vårda din bil hos oss samtidigt som du vårdar miljön. Vår biltvätt erbjuder fyra olika program som med kraftigt tryck och mjuka borstar spolar bort smuts och damm utan att repa lacken. Dessutom gör vaxet bilen blank och fin samtidigt som den smutsavvisande effekten håller längre.

Prislista för våra biltvättsprogram

  • Preemium: Finast plus + extra föravfettning, Premium polervax, Premium sköljvax – 359 kr
  • Finast plus: Finast + polerprogram med vax – 299 kr
  • Finast: Fin + avspolning med högtryck, underspolning, sköljvaxning – 199 kr
  • Borstlös: Som program Finast men utan borstar – 199 kr
  • Fin: Avfettning/skum, mjuktvätt med borstar, torkning – 159 kr

Alla priser är rekommenderade priser och lokala avvikelser kan förekomma.

Ren bil på rätt ställe Ren bil på rätt ställe

Det finns många fördelar med att tvätta och vaxa bilen regelbundet. Men gör det inte på gatan eller hemma på gården. Ta dig till en godkänd tvätthall eller automattvätt. Där finns en oljeavskiljare som ser till att smutsvattnet inte hamnar i naturen. Här berättar Gunde Svan mer.

Vattenåtervinning

Preem renar och återvinner upp till 80 procent av det vatten som används i våra biltvättar. Preem renar och återvinner upp till 80 procent av det vatten som används i våra biltvättar.

 

Vi tar hand om spillvattnet Vi tar hand om spillvattnet

Att tvätta bilen så att spillvattnet tas om hand på ett bra sätt är det mest hållbara alternativet för miljön. Därför är våra tvätthallar anslutna till oljeavskiljare och de flesta även reningsverk.

Maria Tengqvist, rådgivare Svanen

"Jag tror att fler skulle tvätta bilen i en automattvätt eller bilhall om de visste att vattnet rinner orenat ut i naturen när man tvättar bilen på gatan."    

Maria Tengqvist, Svanen