Preem Mastercard kreditkort

Alltid med Preem Mastercard**

  • 25 öre/liter i rabatt på bemannade stationer
  • 10 öre/liter i rabatt på automatstationer
  • 0,5 % bonus på alla dina vardagsköp
  • Nyhetsbrev med erbjudanden från Preem
  • Alla köp samlade på en faktura
  • Flera delbetalningsalternativ
  • Kompletterande reseförsäkring
  • Tanka-fel-försäkring
  • Ingen årsavgift

Med vårt kreditkort Preem Mastercard får du ett kort som både ger dig rabatt på tankning och bonus på alla dina övriga köp*. Kortet fungerar på över 35 miljoner försäljningsställen runt om i världen. Dessutom får du en mängd andra fördelar som till exempel reseförsäkring och tanka-fel-försäkring. I slutet av varje månad får du hem en samlad faktura på alla dina köp.

Villkor Preem Mastercard Villkor Preem Mastercard

**På Preems stationer får du drivmedelsrabatt och specialerbjudanden istället för bonus. Dina eventuella köp hos konkurrerande drivmedelsbolag ger ingen bonus.

Preem Mastercard är en löpande kontokredit. På Preems stationer får du drivmedelsrabatt och specialerbjudanden istället för bonus. Dina eventuella köp hos konkurrerande drivmedelsbolag ger ingen bonus. Vid betalning av den totala skulden varje månad med e-faktura utgår ingen ränta eller avgifter (aviseringsavgift utgår med 25 kr för pappersfaktura). Du kan välja att delbetala dina köp. Då tillkommer en månadsränta på 1,70% (rörlig årsränta på f n 20,40 %, 2023-08-15) och 25 kronor i aviseringsavgift per månad, även för e-faktura, vilket ger en effektiv årsränta på 24,82%. En skuld på 10 000 kronor, delbetalad under 12 månader, ger en månadskostnad på 938 kronor och ett totalt återbetalningsbelopp på 11 253 kronor. För kontantuttag i automat belastas kontot med en avgift på 2 % av beloppet, dock lägst med 35 kr per uttag. Kreditgivare är Ikano Bank AB (publ). Aktuella räntor och villkor hittar du på preem.se

Preem Mastercard Medlem* är en löpande kontokredit med en månadsavgift på 29 kr. På Preems stationer får du drivmedelsrabatt och specialerbjudanden istället för bonus. Dina eventuella köp hos konkurrerande drivmedelsbolag ger ingen bonus. Vid betalning av den totala skulden varje månad med e-faktura utgår ingen ränta eller aviseringsavgift (aviseringsavgift utgår med 25 kr för pappersfaktura). Du kan välja att delbetala dina köp. Då tillkommer en månadsränta på 1,68% (rörlig årsränta på f n 20,15%, 2023-05-16) och 25 kronor i aviseringsavgift per månad, även för e-faktura, vilket ger en effektiv årsränta på 32,07%. En skuld på 10 000 kronor, delbetalad under 12 månader, ger en månadskostnad på 966 kronor och ett totalt återbetalningsbelopp på 11 589 kronor. För kontantuttag i automat belastas kontot med en avgift på 2 % av beloppet, dock lägst med 35 kr per uttag. Kreditgivare är Ikano Bank AB (publ). *Avser medlemskap i Riksförbundet M Sverige, Villaägarna eller Aktiespararna.